Вече ни познавате

Профилирана клиника за ортодонтия и имплантология | ROI Dental Clinic

Новооткритата клиника по имплантология и ортодонтия в гр. Русе е плод на дентален опит и доказан професионализъм, предаван от вече трето поколение специалисти. Главният дентален лекар – Д-р Малина Димитрова, израснала в семейство на утвърдени експерти, още от дете знае какво е нейното призвание. Тя завършва Медицински университет гр. София през 2007 г., и още същата година започва работа с пациенти.

След повече от 12 години на интензивна дентална практика и множество обучения в 9 държави, любовта на Д-р Димитрова към ортодонтията и имплантологията бележи посоката на нейното професионално развитие, а именно изграждането на специализирана дентална клиника ROI Dental Clinic с фокус върху тези две направления. Клиниката разполага с 200кв. м. площ и 2 кабинета, оборудвани с най-съвременната техника и апаратура и заедно с високо квалифицирания и опитен екип от дентални асистенти се грижим да бъдете спокойни и да се чувствате комфортно, без да изпитвате болка или притеснение.

В ROI Dental Clinic успешният краен резултат е от изключителна важност, защото вие – пациентите, инвестирате своето време, доверие и здраве.

 

Д-р Малина Димитрова и нейният професионален екип поемаме голямата отговорност за вашата инвестиция с ясното съзнание, че можем да ви предложим най-подходящото и най-работещото лечение. От тази гледна точка, ROI е дентална клиника, която със самочувствие гарантира възможно най-добрия резултат за инвестицията на нашите пациенти. Това е и мисията на ROI, която от своя страна е заложена под формата на скрито значение в името на бранда, което освен „Ruse Orthodontics & Implantology“, може да се разгледа и като “Return Of Investment”.

Ортодонтското лечение на нашия екип и Д-р Малина Димитрова се отличава с това, че сме изградили имидж на специалисти, които не вадим здрави зъби, за да подредим останалите, както и това, че лечението протича по-бързо и по-безболезнено, в сравнение с други алтернативи. За екипа на ROI Dental Clinic малките детайли са от голямо значение! Стриктно следим за правилните съотношения в захапката на своите пациенти, а поставянето на импланти за нас е изкуство, което дълго да живее в устата на пациента.

Водещо в избора на най-подходящото лечение винаги е това какво ние бихме избрали за себе си и за своите близки като най-работещо в дългосрочен план. Индивидуалният ни подход е насочен изцяло към вас, нашите пациенти и към вашите здравословни нужди, а за да бъдат още по-достъпни услугите на ROI Dental Clinic, всеки от вас има възможността да получи гъвкави условия за разсрочено плащане. 

Потвърждение на професионализма, качеството и вниманието, с които се работи в ROI Dental Clinic, можем да открием в хилядите успешни случаи и стотиците доволни пациенти от практиката ни. Всички те са документирани и съставляват най-голямата база данни на успешни резултати в окръга със снимков материал от преди и след приложеното медицинско лечение на пациенти, имали нужда от имплантология и/или ортодонтия.

Така всички пациенти на ROI Dental Clinic и Д-р Малина Димитрова знаете, че освен красива усмивка и прави зъби, ще си тръгнете от кабинета, изпълнени със щастие, увереност, самочувствие и здраве или с други думи ще сбъднете една от своите мечти. 

Усмивките от вас, решаването на проблемите и разкрасяването са от нас!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС