ROI DENTAL CLINIC

ГАЛЕРИЯ

ROI Dental Clinic – вижте нашия усмихнат екип и модерната ни профилирана клиника.

“Професионалист на европейско ниво! Д-р Малина Димитрова работи в синхрон с най-съвремените технологии и практики. Щастлива съм, че избрах д-р Малина Димитрова за мой ортодонт! “

Жулиета Иванова, певица и вокален педагог

“Едно от най-правилните решения, които съм вземала – да избера д-р Малина Димитрова за мой ортодонт! Още на първата консултация бях впечатлена от професионалното й отношение - получих детайлна информация за лечението си и отговори на въпросите ми с търпение.“

Адриана Михайлова, PR Witte Automotive

“Чувствам се спокоен и уверен, че съм във възможно най-добрите ръце. Д-р Димитрова е пример как всеки лекар трябва непрекъснато да се развива и усъвършенства, за да бъде максимално полезен за всички пациенти.”

Д-р Александър Рудницки, акушер-гинеколог

“Прецизна работа с голямо внимание към всеки пациент Имам удоволствието да бъда пациент на Д-р Малина Димитрова от 09.02.2018 г., когато тя ми постави брекети Деймън. Лечението приключи точно за 18 месеца, както ми беше представено. Много съм благодарна на Д-р Димитрова!”

Христина Соколова, преподавател в Русенски университет „Ангел Кънчев“

“След първата консултация реших, че ще доверя имплантологичното си лечение на д-р Димитрова. Внимателно проучих пазара на дентални услуги в Русе и региона и така попаднах на д-р Малина Димитрова. Останах впечатлен от детайлния анализ и планиране, безболезнената операция, бързото и без усложнения възстановяване, както и перфектно изпълнената коронка, която още след поставянето, усетих като естествен зъб.”

Даниел Донев, предприемач

НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ВАШАТА КРАСИВА УСМИВКА ЧРЕЗ БЪРЗО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЛЕЧЕНИЕ.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС