Имплантология

Приключени лечения

Постигнати видими и дълготрайни резултати на нашите доволни пациенти, преминали през бързо и безболезнено имплантологично лечение.

 

“Като всеки предприемач, който управлява бизнес, изключително много ценя времето си. Затова когато ми се наложи да пристъпя към лечение с импланти, за мен бе от първостепенна важност да получа комбинация от възможно най-високо ниво на услугата в съчетание с оптимизиран срок на изпълнение. Внимателно проучих пазара на дентални услуги в Русе и региона и така попаднах на д-р Малина Димитрова. Веднага след първата консултация реших, че ще доверя имплантологичното си лечение на нея. Останах впечатлен от детайлния анализ и планиране, безболезнената операция, бързото и без усложнения възстановяване, както и перфектно изпълнената коронка, която още след поставянето усетих като естествен зъб.”

Даниел Доневпредприемач

“В докторските среди има един постулат и той е, че доктор най-трудно се доверява на друг доктор. През годините откакто д-р Малина Димитрова е мой доверен имплантолог, съм приключил успешно няколко хирургични процедури при нея, от които поставянето и възстановяването на 2 импланта. При нея се чувствам спокоен и уверен, че съм във възможно най-добрите ръце. Д-р Димитрова е пример как всеки лекар трябва непрекъснато да се развива и усъвършенства, за да бъде максимално полезен за всички пациенти.”

Д-р Александър Рудницкиакушер-гинеколог

“В края на 2017 г си счупих зъб, който се наложи след това да бъде изваден. През 2018 г реших да си поставя имплант, върху който да се захване бъдещият изкуствен зъб. Имах известни притеснения относно самата хирургична интервенция, както и за риска от евентуално отхвърляне на импланта като чуждо тяло. Д-р Малина Димитрова направи обстоен анализ на конкретната ситуация при мен и ми разясни всичко предварително на достъпен за мен език. Взех решението и в края на август 2018 г се подложих на операцията по поставянето на импланта, която бе извършена от д-р Малина Димитрова и мина изключително леко за мен. Възстановяването също беше безпроблемно, нямах въобще болки, усложнения или други проблеми. Не съм предполагал, че за пациента нещата могат да изглеждат толкова лесни, макар да съм сигурен, че от гледна точка на специалистите са доста сложни.”

Борил Ивановуправител на спедиторска компания

НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ВАШАТА КРАСИВА УСМИВКА ЧРЕЗ БЪРЗО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЛЕЧЕНИЕ.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС