Invisalign® прозрачни алайнери

Защо лечение с Invisalign® алайнери

Доверете се на безболезнено и комфортно лечение в клиниката на Д-р Малина Димитрова – единственият Invisalign® Provider с интраорален скенер iTero в целия русенски регион.

Invisalign® е най-съвременната система за ортодонтско лечение чрез прозрачни алайнери в света. Невидимите шини са изключително подходящи както за възрастни, така и за деца и тийнейджъри.

Те са удобна алтернатива на брекетите, подвижни са и не нарушават храненето и стандартния процес по поддържане на устната хигиена, а видимите резултати са налице само след няколко месеца!

Предимства на лечението

С помощта на високотехнологично оборудване и с иновативна Invisalign® система в ROI Dental Clinic ви осигуряваме здрави и подредени зъби. Защо да изберете лечение с Invisalign® алайнери?

Те са прозрачни, незабележими и дискретни;

Не са болезнени и са лесно снемаеми;

Invisalign® прозрачни алайнери | ROI Dental Clinic
Предимства от ортодонтско лечение с Invisalign® алайнери | ROI Dental Clinic

Представляват удобна и естетична алтернатива на брекетите в предоставянето на ортодонтски решения.

Не затрудняват миенето на зъбите и не поставят ограничения по отношение на храненето.

Подходящи са за всяка възраст, като осигуряват възможност за лечение на деца с помощта на специална Invisalign® First система. Чрез нея се избягва носенето на класическите „шини“, които са болезнени, изискват чести посещения в кабинета за „стягане“ и изкривяват говора на детето, карайки го да се чувства неловко.

Благодарение на интраоралния скенер iTero в ROI Dental Clinic сканираме вашите зъби за под 5 минути и по този начин избягваме неприятното взимане на отпечатъци. След сканирането пациентите получават видео симулация на очаквания резултат.

 

Интраорален скенер iTero

Като част от новата ни услуга за безболезнена и ефективна корекция на криви зъби с Invisalign® алайнери в ROI Dental Clinic добавихме към оборудването си един от най-модерните 3D дентални скенери – iTero. С него имаме възможност:

да сканираме зъбите на пациента и да създадем индивидуален триизмерен образ;

да извършваме директна изработка на алайнери при лечение на различни зъбно-челюстни проблеми;

да проследяваме промените в меките и твърди зъбни тъкани, настъпили във времето;

да извършваме изцяло дигитален дизайн на усмивката

Интраорален скенер i-Tero | ROI Dental Clinic

Усмивките от вас, решаването на проблемите и разкрасяването са от нас!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС