Екип

Д-р Малина Димитрова

“Високото ниво на предлаганите дентални услуги и сияйните усмивки на все по-доволните ни пациенти, е ценност, в която вярвам, като се стремя да подобрявам и усъвършенствам ежедневно. След повече от 13 години специализирана практика в ортодонтия и имплантология, най-естествено продължение на професионалното ми развитие е изграждането на профилирана дентална клиника с фокус основно в тези две специалности.

С екипа ни от професионалисти, с доказан опит и натрупани знания от множество обучения в чужбина, извършваме само високоспециализирани дейности, за да осигурим за всеки пациент най-доброто, качествено и ефективно лечение.”

Д-р Даниел Бачийски

ДЕНТАЛЕН СПЕЦИАЛИСТ

„Избрах дa започна работа в ROI Dental Clinic, защото тук имам възможността да работя на високо професионално ниво с последните и високотехнологични тенденции в денталната медицина, а също така и с невероятен и висококвалифициран екип!“

Теди

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

“Харесвам тази работа, защото е разнообразна и всеки ден се научава нещо ново. Харесват ми атмосферата и екипа, с който работя. Виждам възможност за развитие в тази клиника.”

Ани

ДЕНТАЛЕН АСИСТЕНТ

“12 години се радвам на професионализъм, уважение, сигурност, прекрасен екип и условия. Щастие е, когато всички заедно успяваме да изкореним страха и нежеланието на пациентите да ходят на зъболекар.  Късметлийка съм, че работя в тази клиника!”

Поли

ОФИС МЕНИЖДЪР

“Усмивката на пациента и думата „Благодаря“ ми дават още повече сила и желание да продължавам напред, давайки всичко от себе си – знания и умения – с ROI Dental Clinic.”

Веси

ИКОНОМ

“В работата си най-високо ценя приятната среда, разнообразието и възможността за непрекъснато самоусъвършенстване. Харесва ми да виждам удовлетворението на пациентите от цялостния процес и да знам, че съм част от него.

 

Сертификати

НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ВАШАТА КРАСИВА УСМИВКА ЧРЕЗ БЪРЗО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЛЕЧЕНИЕ.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС