Ортодонтия

Защо лечение с брекети

Лечението с брекети Деймън в ROI Dental Clinic е бързо, комфортно и с фантастични дълготрайни резултати. Уникалното при нас е това, че не изваждаме здрави зъби, за да подредим останалите.

Кривите зъби и неправилната захапка не са само естетичен проблем. Те оказват голямо влияние върху нашето самочувствие, играят важна роля в начина, по който се чувстваме и как другите ни възприемат.

Кривите и скупчени зъби са трудни за почистване, като те затрудняват и поддържането на добра орална хигиена, натрупва се повече плака и зъбен камък, което води до възпаление на венците, пародонтит и лош дъх. Освен това, невъзможността за почистване на плаката около кривите зъби предразполага към развитие на кариес.

Последствия за вашето здраве, вследствие на криви зъби и дълбока захапка:

Трудно почистване  > Възпаление на венците > Пародонтит > Оголване на зъбите

Повече плака и бактерии около тях > По-лесно развитие на кариес

Дълбока захапка > По-изтрити зъби

Дълбока захапка > По-сериозен пародонтит

При ненавременно лечение:

Все по-криви зъби с годините

 Изтриване на зъбите

Травма от захапката

Проблеми с долночелюстната става

Все по-дълбока захапка

Когато не се лекуват, дори много дребни ортодонтски проблеми може да се задълбочат и това да допринесе за изтриване и болки в зъбите, неефективно дъвчене и проблеми с челюстните стави. Резултатът за вас в последствие е по-продължително и скъпоструващо лечение напред в годините.

ДЕЙМЪН СИСТЕМАТА

е иновативна система брекети с високотехнологични дъги и изцяло нова философия за лечение не само на кривите зъби и неправилната захапка, но и за подобряване на вида на лицето и профила.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ВАШАТА КРАСИВА УСМИВКА ЧРЕЗ БЪРЗО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЛЕЧЕНИЕ.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС