Ортодонтия

Предимства на Деймън Системата

Иновативна система брекети с високотехнологични дъги и изцяло нова философия за лечение не само на кривите зъби и неправилната захапка, но и за подобряване на вида на лицето и профила.

Иновативната система е развивана повече от 30 години от Д-р Дуайт Деймън. Той е изследвал и проследявал как традиционното ортодонтско лечение се отразява в годините на излекуваните от него пациенти и бил ужасен какъв негативен ефект има изваждането на здрави зъби върху денталното здраве, лицето и профила на хората.

Системата позволява разширение на зъбните дъги и наместване на                      зъбите, без необходимост от изваждане на красивите ви и здрави                        естествени зъби.

Повечето ни пациенти, идващи за ортодонтска консултация, остават учудени, когато им споделим, че няма нужда от изваждане на един или повече от здравите им зъби, за да се направи място за останалите. Това е така, защото ваденето на зъби преди ортодонтско лечение е общоприета, но остаряла практика.

Характеристики на брекети от системата Деймън

Брекетите се затварят с капаче вместо с ластиче или телчица, което позволява по-лесното почистване и спазването на много добра хигиена по време на ортодонтското лечение. Малкият размер на брекети Деймън и лесното плъзгане на дъгата в брекетите води до значително по-малък дискомфорт при смяната на дъгите и като цяло по време на лечението. 

Тази философия следваме в ROI Dental Clinic за лечение не само на кривите зъби и неправилната захапка, но и за подобряване на вида на лицето и профила.

Продължителност на лечението

Курсът на лечението с брекети ДЕЙМЪН е средно с 6 месеца по-кратък, в сравнение с конвенционалните ортодонтски системи.

Какви са ползите за вашето здраве и защо да изберете лечението с брекети Деймън:

Правилно подредени зъби и захапка 

Без вадене на здрави зъби

По-лесно почистване и спазване на добра хигиена по време на                             ортодонтското лечение

По-комфортно лечение

По-кратки срокове на лечение и по-малко посещения в клиниката

Полученият резултат е по-широка „пълна със зъби“ усмивка без                              тъмни триъгълници в устните ъгли

2 варианта брекети – малки метални или прозрачни и наистина                              невидими

Без възрастово ограничение

ПРИКЛЮЧЕНИ ЛЕЧЕНИЯ

Разгледайте галерията преди и след лечението на някои от нашите пациентивидима промяна и сбъдната мечта за красива усмивка. 

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ВАШАТА КРАСИВА УСМИВКА ЧРЕЗ БЪРЗО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЛЕЧЕНИЕ.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС