Лечение на коренови канали

Защо лечение на коренови канали

Нашите стоматолози ще отстранят инфекцията във вътрешността на зъба, отговорна за образуването на гранулом, за да се усмихвате отново с комфорт и увереност.

Зъбният гранулом се получава, когато бактерии от канала на зъба преминават през върха на корена в костта и започват да я стопяват. Обикновено грануломите се развиват безсимптомно, нарастват бавно в костта и ако не създават проблеми, се установяват случайно при направата на рентгенография.

Лечението на коренови канали е процедура в сферата на ендодонтията, която цели да отстрани инфекцията, намираща се във вътрешността на зъба, отговорна за образуването на гранулом. С внимателен и индивидуален подход ще върнем функционалността на естествените ви зъби и ще облекчим болката, без да е необходимо изваждане.

Лечение на коренови канали | ROI Dental Clinic
Последствия от нелекуван гранулом | ROI Dental Clinic

Последствия от ненавременно лечение на гранулом

Нелекуваният гранулом на зъб води до значителни последствия за вашето орално здраве, като може да се обостри, причинявайки:

Болка, туптене и подуване около проблемния зъб

Възпаление на ставитe

Възпаление на очите

Сърдечни заболявания

Предимства на лечението

Доверете се на високоефективно кореново лечение в ROI Dental Clinic, проведено от опитен зъболекар. Процедурата ще отстрани инфекцията, намираща се във вътрешността на зъба, и ще ви осигури:

Възстановяване на нормалната функция на болния зъб

Защита срещу последващи заболявания

Лечение без вадене на зъб

По-добро орално здраве

Спокойствие и увереност

Предимства на кореново лечение | ROI Dental Clinic

НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ВАШАТА КРАСИВА УСМИВКА ЧРЕЗ БЪРЗО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЛЕЧЕНИЕ.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС