Скъпи приятели, днес искам да ви запозная с Невена. Тя беше едно 14-годишно слабичко, фино момиче, когато родителите й я доведоха за консултация при мен в кабинета, в който работя в Разград.

Казусът

Притесненото семейство беше дошло на поредна за тях ортодонтска консултация. Поредна, защото бяха обиколили вече няколко колеги в Разград и околността, но навсякъде им бяха предложили да подредят зъбите на дъщеря им, като преди стартирането на ортодонтското лечение извадят 4 здрави зъба. Родителите обаче продължаваха да търсят вариант за лечение без премахване на здрави зъби. И така през препоръки от други наши доволни пациенти, семейство Кънчеви дойдоха за консултация при мен през пролетта на 2016-та година.

Ето какво видях по време на прегледа:

Пациент на ROI Dental Clinic

Това фино момиче имаше тесни челюсти и големи зъби, пробили буквално – кой където е намерил. За 13 години стаж имаме излекувани стотици пациенти и сме виждали всякакви случаи. Честно да ви кажа, въпреки огромния ми опит с брекети DAMON Q /Деймън Кю/ и това, че познавам перфектно философията и възможностите на системата, тук нещата бяха „на ръба“.

Решението

Поговорих с родителите, обясних им какво мога да направя за тях и зъбното здраве на дъщеря им. Предложеният план на лечение беше да подредим зъбите и то БЕЗ да вадим нито един здрав зъб. Родителите хем искаха да ми повярват, хем изглеждаха и недоверчиви – как така толкова лекари са искали да вадят зъби на детето им, а сега д-р Димитрова им казва, че може да подреди захапката без вадене…

За да ги успокоя, че предложеният план на лечение ще бъде успешен, показах на родителите наши пациенти, излекувани с брекети DAMON Q. За нас е голяма радост, че сме помогнали на толкова много пациенти с успешните и качествени лечения, които провеждаме. Разполагаме и с доказателства (най-голямата база данни от снимков материал на случаи от практиката с отлични резултати в региона), което е много важно, особено в такива случаи. Този опит ми даде голяма увереност, че ще се справим и сбъднем мечтата на Невена и родителите й за красива усмивка!

Лечение с брекети DAMON Q

И така на 4 август 2016 г. Невена се сдоби с комплект брекети DAMON Q, чифт високотехнологични дъги и пружинки за отваряне на място за изключително неправилно разположените зъби в устата си.

ROI Dental Clinic

Първата година контролните прегледи бяха на всеки 2 месеца. След като сложихме финалната дъга в края на първата година, започнахме да се виждаме всеки месец, докато доизпипаме детайлите по позицията на всеки един зъб и захапката.

Лечение с брекети DAMON Q в ROI Dental Clinic
Лечение с брекети DAMON Q в ROI Dental Clinic
Лечение с брекети DAMON Q в ROI Dental Clinic

Резултатът от лечение с брекети DAMON Q

Така след само 20 месеца, в които екипът ни лекуваше Невена с брекети DAMON Q, тя се сдоби с прекрасна усмивка, перфектно подредени зъби и захапка. Най-важното – БЕЗ НИТО ЕДИН ИЗВАДЕН ЗЪБ!

Щастливи сме от постигнатите резултатите и благодарим за доверието! Екипът ни винаги се старае да предложи бързо и безболезнено лечение с фантастични дълготрайни резултати. Подреждаме красиви усмивки без да се налага изваждане на здрави зъби и това ни мотивира и усмихва ежедневно!

Лечение с брекети DAMON Q в ROI Dental Clinic

Невена се присъедини към архива ни от стотици успешно излекувани пациенти с брекети DAMON Q без изваждане на здрави зъби. С над 13 години опит, повече от 800 ортодонтски и 250 имплантологични лечения, екипът ни се грижи да бъдете спокойни и да се чувствате комфортно, без да изпитвате болка или притеснение по пътя към красивата усмивка.

Ще се радваме заедно да сбъднем и вашата мечта за красива усмивка! 🙂

Искрено ваша,
Д-р Малина Димитрова