Здравейте, колеги, пациенти, партньори и приятели! Ако вече четете тази статия, значи вие или ваш близък с образование по дентална медицина е заинтересован от /ре/старт в кариерата като дентален лекар в ROI Dental Clinic.

Кои сме ние?

Ние сме нова дентална клиника в гр. Русе с добре познат екип, ръководен от д-р Малина Димитрова. Самата тя има над 13-годишен опит като дентален лекар, 10 години от които фокусиран в областта на ортодонтията и имплантологията. В новата ни локация, на която се намираме от декември миналата година, оборудвахме и втори дентален кабинет с ново и съвременно оборудване, модерен дизайн. Всичко това, заедно с отлично сработения и обучен екип, предоставя изключително комфортна за работа среда.

Д-р Малина Димитрова от ROI Dental Clinic

Какво предлагаме?

  • Възможност да приемем в екипа си както дентален лекар със стаж, така и новозавършили колеги.
  • Да станете част от отлично сработен екип с многогодишен опит.
  • Да развивате кариерата си в дентална клиника с отлична репутация.
  • Да развивате уменията си благодарение на вътрешно-фирмени обучения, както и посещения на надграждащи курсове в страната и чужбина.
  • Да генерирате атрактивен доход.

Нашите изисквания

  • Силно желание за работа по най-съвременните методи и техники.
  • Силно желание за развитие и усъвършенстване на уменията.
  • Отлична комуникация с екипа и пациентите.
  • Колегите с 3+ години опит в денталната медицина са с предимство.
дентален лекар в ROI Dental Clinic

Защо да станете част от нашия екип?

Защото ние сме един усмихнат и позитивен екип, който се олицетворява със силна воля. Не правим компромиси с принципите и ценностите си и сме готови да ги спазваме на всяка цена, за да осигурим най-доброто лечение за нашите пациенти. На база дългогодишния си професионален опит и отговорно отношение, всекидневно решаваме изключително важни здравословни и естетични проблеми, като подхождаме индивидуално към всеки пациент.
Това ни прави щастливи и удовлетворени от работата си.
Затова и хората ни се доверяват да бъдем техни помощници в процеса, носещ поводи за щастие, по-високо самочувствие и здраве.

Ако вие, ваш роднина или приятел се припознаете в начина ни на работа и бихте искали да се развиваме и растем заедно, ще се радваме да се свържете с нас.

Всеки, който желае да получи повече информация, може да го направи като изпрати въпросите си на dimitrova@roidentalclinic.com
Всеки, който желае да кандидатства за работната позиция – дентален лекар в ROI Dental Clinic, е необходимо да изпрати автобиография с актуална снимка на office@roidentalclinic.com

Очакваме ви и до скоро!