Ние, от ROI Dental Clinic, сме загрижени за здравето на нашите пациенти и рестартираме дейността си с редуцирано работно време, по-голям времеви интервал между пациентите и изключително строги мерки за хигиена, адаптирани спрямо ситуацията, произтичаща от COVID-19!

Защо решихме да отворим вратите на ROI Dental Clinic?

Мнозина от текущите ни пациенти имат нужда да бъдат обслужвани, за да завършим успешно започнатите лечения. Стартирахме работа именно заради тях! Гласували са ни доверие и не можем да ги подведем, като ги оставим без нашите грижи в този труден момент.

ROI Dental Clinic ще работи за пациенти с неотложни нужди.

Взехме строги мерки за хигиена!

Освен, че дезинфекцираме още по-педантично, екипът ни разполага със специализирани цялостни защитни гащеризони, предпазни медицински шлемове, както и маски с най-висока респираторна защита – всичко, за да накараме пациeнтите ни да се чувстват максимално спокойни за здравето си в наши ръце. Редуцирахме работното си време и изготвихме специален график, за да не се засичат пациентите ни в клиниката.

Д-р Малина Димитрова. ROI Dental Clinic ще работи за пациенти с неотложни нужди.

За нови пациенти и такива, с които нямаме стартирано лечение:

Да, разбира се, че записваме часове за консултации и с нови пациенти. Това, както винаги, се случва след като се свържете с нашия лъчезарен офис мениджър Габриела. Може да направите това, като се обадите на:

0888 899 100

Или ни изпратите e-mail на:

office@roidentalclinic.com

Или попълните формата за запитване на този линк.

Веднага след това човек от екипа ни ще се свърже с вас, за да отговорите на няколко въпроса, препоръчани от БЗС и МЗ, които са във връзка с усложнената епидемиологична обстановка.

След като получим информация за здравния ви статус, ще сме в състояние да ви предложим час и дата за консултация с Д-р Димитрова.

Имайте предвид, че спазвайки препоръките на МЗ и БЗС, правим всичко възможно, за да избегнем струпването на хора в нашата рецепция. Затова най-любезно ви молим да спазвате дадените ви часове за консултации и прегледи, като не подранявате и/или закъснявате.

Само така можем най-педантично да дезинфекцираме рецепцията и кабинетите преди и след всеки наш пациент.

ROI Dental Clinic ще работи за пациенти с неотложни нужди.

В ROI Dental Clinic сме загрижени за вашето здраве и се стараем да го запазим!

Както на други обществени места, така и при посещение на нашата клиника, очакваме от вас това да се случва с носенето на предпазна маска. Веднага, след като вече сте влезли в нашата рецепция, Габи усмихнато ще ви „почерпи“ с дезинфектант за ръце.

И ние, както много други лечебни заведения, адаптираме работата си спрямо постоянния форсмажор навън. Затова сме сигурни, че всички наши текущи и бъдещи пациенти ще разберат предприетите от нас мерки правилно и ще ги оценят, защото те са продиктувани само от желанието ни да запазим доброто им здраве и това на нашия всеотдаен екип!

С уважение,

Д-р Малина Димитрова